Preventie op de werkvloer
Ziekteverzuim verminderen

Preventie en holistische bedrijfszorg

Stress op het werk

Niet verder komen bij een keuze, steeds op dezelfde manier vastlopen, stress of lichamelijke klachten zoals hoofdpijn? Weten dat je iets kunt maar toch een blokkade voelen? Een onderwerp waar je maar geen verandering in kunt brengen?

Externe begeleiding

Centrum Chai in Baarn begeleidt mensen om hun gedachten en gevoelens te ordenen. Daarnaast begeleid ik mensen die moeite hebben om bij een doel te komen. Problemen in het privéleven hebben vaak hun weerslag op het werk. Werknemers die zich ziek melden, voelen vaak niet gelukkig en veilig in hun lichaam. In de hectiek van de dag, kunnen mensen het gevoel hebben dat ze leeglopen. Iedereen heeft het druk met van alles. De vraag is dan hoe je jezelf in balans houdt.

Bedrijfszorg

Mijn werkwijze is gericht op een holistische visie. Lichaam en geest zijn één. Fysieke klachten kunnen zijn ontstaan vanuit een emotionele onbalans. Datzelfde geldt ook andersom: een emotionele onbalans kan ontstaan door een fysiek niet optimaal functioneren. Met de holistische bedrijfszorg werken we aan het herstellen van de balans.

Mijn doelgroep is werkgevers die het belang inzien van gezonde werknemers. Dankzij de holistische bedrijfszorg zullen ze beter in staat zijn om dieper liggende oorzaken te herkennen en te neutraliseren.

massage massagetherapie lichaamswerk baarn
massagetherapie baarn