Begeleiding bij ziekteverzuim
Kostenbesparing

Ziekteverzuim en re-integratie

Verzuim bij ziekte kan echt korter

Centrum Chai in Baarn begeleidt mensen om hun gedachten en gevoelens te ordenen. Daarnaast begeleid ik mensen die moeite hebben om bij een doel te komen. Problemen in het privéleven hebben vaak hun weerslag op het werk. Werknemers die zich ziek melden, voelen vaak niet gelukkig en veilig in hun lichaam. In de hectiek van de dag, kunnen mensen het gevoel hebben dat ze leeglopen. Iedereen heeft het druk met van alles. De vraag is dan hoe je jezelf in balans houdt. Als je daarmee aan de slag gaat, kan het verzuim echt naar beneden.

Herstellen van balans tussen lichaam en geest

Een zieke werknemer kost veel geld, zeker als het verzuim lang duurt. Door tijdig Centrum Chai in te zetten, kan er flink op de ziektekosten worden bespaard. De werknemer kan sneller en met meer energie aan de slag. Via lichaamsgerichte therapie en massage krijgt de verzuimende werknemer een betere eigenwaarde en meer inzicht in hun oude, vastgeroeste patronen, zodat deze kunnen worden doorbroken.

Eén van de doelgroepen zijn mensen met een burn-out. In mijn praktijk krijgen ze weer perspectief, energie en zin om verder te gaan. Afhankelijk van de situatie voer ik coaching gesprekken, geef ademhalings-oefeningen en lichaamsbewustzijn-oefeningen en massage. Doel van de behandelingen is te zorgen dat lichaam en geest weer met elkaar in verbinding komen.

massagetherapie baarn