Testimonials

Het gaat  heel goed met Roos, ze is helemaal los van de twee meiden, speelt nu af en toe met een ander meisje, en dan is ze echt zichzelf. Ze speelt tegenwoordig met poppetjes en paardjes, dat deed ze voor haar 9de nooit, mooi om te zien dat ze dat nu durft en ze daarin ook haar ontspanning vindt.

gr. TvH

Beste Jannie,

Op vrijdag 17 november volgde ik bij jou de cursus Present Child. Een cursus waarin je leert welke signalen jouw kind je geeft. Ik heb geleerd hoe belangrijk het is hier de tijd voor te nemen. Pas dan kan je zien welke signalen jouw kind je geeft uit liefde.Je legt helder uit wat de bedoeling is, helpt met inzichten en gaat niet zomaar akkoord met het voor de hand liggende antwoord. Hierdoor wordt je daadwerkelijk aan het denken gezet en komen nieuwe inzichten naar voren.  Je geeft wel persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer door kleine en zorgvuldig samengestelde groepen. Ik raad iedere ouder aan om de tijd te nemen voor deze mooie dag!Bedankt Jannie, voor deze inspirerende dag.

Linda de Vos

 

 

Hoi Jannie. Ik ben reeds begonnen met het geven van polariteitsmassage in Caïro en het wordt alhier goed ontvangen. Het is ontzettend leuk om te doen en heb er veel plezier in en ik “werk met de energie van de klant”. Een constante herinnering voor mezelf!  Ook doe ik chakra balancing tijdens een sessie, zodat het ‘compleet’ voelt. Tevens ben ik me meer aan het verdiepen in de 5 elementen. Super gaaf allemaal. Veel dank dat je mij deze mooie massage hebt geleerd.

Liefs, A.V.

Lieve Jannie,

Gisteravond kwam ik laat thuis van een training. Alles lag al in bed te slapen. Zoals elke avond ging ik nog even bij de kinderen kijken voor ik zelf naar bed ging. Steven (onze oudste zoon) lag heerlijk rustig in zijn bed te slapen, diep vertrokken naar dromenland. Hoe anders was het een tijd geleden toen Steven heel veel moeite had om in slaap te vallen. Hij bleef maar druk in zijn hoofd, niet in staat om de dag achter zich te laten en de rust te vinden. We hadden van alles geprobeerd zonder resultaat en toen was daar Jannie. Na een aantal keer zagen we al verandering. Jij bood hem oefeningen om zelf de dag terug te spoelen en met behulp van ademhaling rust te vinden om in slaap te vallen.Maar jij gaf ons en Steven nog veel meer. Jij hield ons een spiegel voor en gaf ons tips om beter te begrijpen wat er in Steven omging en hoe we hem daarbij konden begeleiden en helpen. En je gaf Steven handvatten om meer grip te krijgen op een situatie door er uit te stappen, een alternatief te overwegen en keuzes te maken. Ik zag hoe mijn zoon letterlijk en figuurlijk landde/aardde en dat hij vaardigheden ontwikkelde waarmee hij zelfbewuster in het leven staat. En als ik dan naar mijn slapende bijna tiener kijk, ben ik heel trots en dankbaar. Dankbaar voor jouw warmte, expertise en ondersteuning die deze mooie eigenschappen in mijn zoon naar boven hebben gehaald!

Lieve Jannie, dankjewel!!!

Mevrouw N. over de oudercursus bij Centrum Chai.

Tijdens de oudercursus van Jannie heb ik mogen ontdekken dat ook mijn volwassen kinderen mij nog steeds spiegelen. Ik heb ervaren dat ik aandacht mag besteden aan mijn stille kant. Dat de stille kant meer mag gaan ‘spreken’. De wijze waarop Jannie daarin heeft begeleid was erg integer. Zij weet precies hoe ze iemand in zijn kracht kan zetten en doet dat op vastberaden doch liefdevolle wijze.