De Cirkel

Als ik blijf kijken zoals ik altijd heb gekeken…
blijf ik denken zoals ik altijd heb gedacht

Als ik blijf denken zoals ik altijd heb gedacht…
blijf ik geloven zoals ik altijd heb geloofd

Als ik blijf geloven zoals ik altijd heb geloofd…
blijf ik doen zoals ik altijd heb gedaan

Als ik blijf doen zoals ik altijd heb gedaan…
blijft mij overkomen wat mij altijd overkwam

Maar als ik mijn ogen sluit
en voel mijn ware zelf van binnen…
dan kom ik deze cirkel uit
en kan steeds weer opnieuw beginnen

dichter onbekend

Visie

Herstellen van lichaamsenergie

In de visie van Centrum Chai spelen karakterstructuren en meridianen een belangrijke rol. Met dat uitgangspunt kijk ik verder naar gewoontes, hechting en angsten. Je kunt je hoofd alleen leegmaken door met je lichaam in contact te komen. Deze visie is gebaseerd op de theorie dat er in het lichaam een energiepatroon bestaat, waar het lichaam gebruik van maakt om zichzelf te genezen. Dit energiepatroon is in feite de essentie van het leven: de levensenergie (Chai). Als deze stroom van energie verstoord of geblokkeerd raakt en de energiematrix zichzelf kan herstellen, is er niets aan de hand. Echter, als op een of andere manier het zelfgenezend vermogen van het lichaam niet aan de slag kan, treden er chronische klachten op.

Verschillende behandeltechnieken

Bij de behandeling van de klachten wordt er gewerkt vanuit de basis van lichaamsgerichte traumatherapie en polariteitsmassage. In mijn sessies combineer ik verschillende technieken van coaching, traumatherapie (SE), massage, voetreflexologie, ademhaling, lichaamswerk en innerlijk kind werk.

Tijdens het traumawerk richt ik mij op het kalmeren van het zenuwstelsel en het vergroten van de veerkracht. Tijdens de massages richt ik mij op het opheffen van de blokkades en het weer in evenwicht brengen van de energiestroom. De levensenergie vormt een verbinding tussen lichaam en geest. Zo ontstaat er een balans. Gedachten en gevoelens komen weer tot elkaar; verleden en heden worden nu en toekomst.

massage massagetherapie lichaamswerk baarn
massage massagetherapie lichaamswerk baarn
massage massagetherapie lichaamswerk baarn